Schrijf mee aan het eerste crowdsourced trendrapport voor 2015-2020

31 december 2014. Ik zit hier bij Proximus quasi alleen op kantoor. Mijn laatste taak voor dit jaar is om de trends voor 2015 tot 2020 in een aantal sectoren uit te schrijven. Daarbij vraag ik jullie hulp. Zo kan ik straks ook op een deftig uur naar huis 🙂

Daarom lanceer ik het eerste crowdsourced trendrapport voor 2015-2020. Via een publiek Google Doc verzamel ik alle input vanop Twitter. Nadien publiceer ik het weer, uiteraard met vermelding van de auteurs die hebben bijgedragen .

we_can_do_itHoe kan je meeschrijven?

  • klik op deze link naar het Google document
  • schrijf bij 1 van de 5 rubrieken jouw idee in 1 zin
  • voeg er je twitter handle aan toe + het jaar waarin je denkt dat deze trend zal doorbreken (2015-2020)

Alternatief kan je ook antwoorden op deze tweet en dan voeg ik je input wel aan het document toe.

Het crowdsourced trendrapport wat we zo samen maken zal ik gebruiken om op 13 januari aan Dominique Leroy, CEO van Proximus, de innovatieprojecten waarop we willen inzetten te presenteren. Twitter, alle hoop is nu op u gevestigd!

PS: met dank aan @netlash voor de inspiratie met hun trendrapport 2015, waar ik ook dit jaar aan mocht meeschrijven.

2 comments

Leave a Reply