Einde vakantie, een nieuwe start: mijn #jobhunt deel 2

Summer-Colour-WallpaperVandaag mogen de kinderen weer naar school en ga ik op zoek naar een nieuwe job, deze keer voor echt.

Eind april begon ik er al een eerste keer aan: #jobhunt. Dankzij jullie tips (HT @bnox en @stvn) had ik al snel een opdracht bij de VRT te pakken. Die was zo interessant dat ik er veel meer tijd instak dan voorzien. En ook dat ik eigenlijk wel bij de VRT wilde blijven. Ik heb dan ook niet echt verder gezocht naar een job. Het idee om in juli en augustus vakantie te hebben en dan in september een vliegende start te nemen bij de VRT sprak me wel aan. Helaas is het voorstel van de VRT (nog) niet concreet geworden en is er nu een klein probleempje van 27 miljoen euro.

Vakantie genoeg gehad dus, terug aan het werk. Vanaf vandaag ben ik voltijds sollicitant (tenzij er iemand nog een freelance opdracht wil tussen gooien) en ga ik eens kijken hoe dat met JobAt, Vacature, Stepstone en Monster zit.

Zoektermen: marketing, innovatie, digitaal

Zullen de jobsites werken of moet ik het toch van mijn netwerk hebben? Ik hou jullie op de hoogte. Sollicitatietips zijn ook welkom! (het is mijn eerste keer)

 

 

Leave a Reply