3 tips van Melissa voor mijn #jobhunt

Screen Shot 2014-09-09 at 07.20.33Gisteren kreeg ik een mailtje van Melissa Van Moeseke met enkele tips voor mijn jobhunt. Ik vond ze zo leuk dat ik haar gevraagd heb of ze deze tips even wou uitleggen in een videoboodschap.

Ondertussen heb ik haar tips al toegepast.  Enkel dat ‘ga werken in een agentschap’ zie ik niet zo zitten. Als consultant heb ik al genoeg bedrijven gezien. Ik ben nu op zoek naar diepgang in plaats van naar breedte.

Bedankt voor de tips Melissa!

 

voorna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s